Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (6.54 secunde)
Cele cinci SIF-uri au însumat 42,52% din totalul schimburilor BVB, iar sectorul petrolier a reprezentat doar 3,64 procente din valoarea totala.
Unitatile sunt amplasate in judetul Suceava si sunt grupate in doua loturi. Primul lot este compus din sase microhidrocentrale, pentru a caror modernizare viitorul investitor va aloca 7,47 milioane lei, fara TVA. ... Din 2004 pana in prezent compania a privatizat 81 de microhidrocentrale, pentru circa 60 milioane euro.
Unul dintre motive era ca laptele avea gust de banane, bananele - de peste, pestele - de paine, painea avea gustul aerului din camera de hotel si toate gust de prezervativ cu arome.
Bioromoil va avea 100 de statii automate in tara, care vor functiona sub brandul AutoMat, iar din 2011 se va extinde in Bulgaria si Republica Moldova.
Sotia presedintelui ANAF, Andreea - Florentina Blejnar, este asociat principal la SC Tetacons SRL Bucuresti, la care detine 95% din capitalul social, iar diferenta de 5% este detinuta de tatal acesteia, Buzabrici Filipescu Toader, care exercita calitatea de administrator al societatii.
Nici vorba sa inclin spre tabara literatilor care l-au denumit pe Eminescu "cadavrul din dulapul culturii romane". ... • In primul rand, e bine sa stim ca numele adevarat al poetului national, Iminovici sau Eminovici (schimbat la cererea lui Titu Maiorescu), nu este adus din stepa rusa ci din...
din 16 pana in 18 mai, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman Targul va fi deschis vizitatorilor vineri, 16 mai si duminica 18 mai intre orele 10, 00 si 18, 00 iar sambata 17 mai intre orele 10, 00 si 00, 00.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... - Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova. ... - Pe 10 octombrie, Toamna Simfonic va fi la Opera Nationala din Iasi. - Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava.
Poate din cauza merelor, provocarea s-a dovedit irezistibila si multi le-au dat nu doar tigara pe care o fumau, ci chiar si intregul pachet din buzunar.
Stelian TURLEA) Admit ca n-as fi deschis aceasta carticica daca n-ar fi izbucnit scandalul din toamna trecuta. Intai, pentru ca prezint foarte rar in rubricile de carte ale acestei agentii volume de poezie (din motive multiple, pe care nu le voi mai insira acum);
Mii de oameni, fiecare cu durerea pierderii a ceva, sunt prezenti indeosebi pe 11 noiembrie, la Biserica Sfantul Mina din Bucuresti, cu credinta ca vor recapata ce-au pierdut daca se roaga la moastele mucenicului Mina.
Urmand traseul strabun al transhumantei, de la munte la ses, ciobanii din Bran, dar si Moeciu, Brasov, Sibiu coboara de la munte cu telemea, urda, cas afumat, branza cu busuioc sau patrunjel, branza de burduf si in coaja de brad, pastrama delicioasa, carnati si caltabos precum si alte delicii specifice zonelor de unde provin.
Conform acestei legi, (articolul 82, alineatul 1, litera a), din Sectiunea a 2-a, Capitolul III, Titlul IV, Cartea I), "calitatea de deputat si senator este incompatibila cu functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al Consiliului de Administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice".
Octav Cozmanca a anuntat ca se autosuspenda din PSD, partid despre care spune ca e condus de indivizi si grupuri care nu doresc decat sa-si imparta "malaiul si cascavalul" si sa serveasca interesul clintelei politice, sugerand ca, daca PSD nu redevine formatiunea cea mai importanta, el ar putea organiza o Alianta nationala a fortelor democratice de stanga, care sa asigura sanse reale si sa acorde respectul meritat tuturor oamenilor acestei tari.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Udrea este substantiv comun pentru spaga bugetara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la Suceava, ca parlamentarii USL vor sa fie aprobata o lege prin care sa se interzica mita electorala bugetara, aceasta urmand sa fie numita "Legea anti-Udrea", aratand ca Udrea este substantiv comun pentru "spaga bugetara".
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
La Capitala este stabilita deja posiblitatea de a avea viceprimarul general - unul din cei doi. ... PSD a obtinut, la aceste alegeri, 37% din voturile pentru consilieri judeteni si ar putea avea doua treimi din posturile de sefi de CJ.
In fiecare an, bradul - simbolul Craciunului si al celorlalte sarbatori ale iernii - reprezinta un accesoriu aproape indispensabil din casele constantenilor.
google-analytics.com